Bicycle Gear - BG-2 - Fietsenrek - 2 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Bicycle Gear BG-2

Het Fietsenrek Bicycle Gear BG-2 is een handzame, dubbele fietsbeugel voor thuis. Staan fietsen bij jou altijd onhandig tegen een heg geleund, aan een lantaarnpaal of kriskras door elkaar in de schuur? Dan is dit de oplossing. Je kunt de beugel niet alleen eenvoudig aan de muur bevestigen, maar ook op de vloer van jouw tuin of jouw schuur. De fietsbeugels zijn gemaakt van staal en zijn voorzien van roestwerende lak. Het rek is hierdoor extra sterk, maar weegt niet meer dan 2,5 kilo. De afmetingen van de beugels zijn 6 x 40 x 31 centimeter. De fietsbeugels zijn te gebruiken voor twee fietsen, waarbij je elke fiets eenvoudig in een van de rekken schuift.

Universeel en makkelijk

Met het Fietsenrek Bicycle Gear BG-2 los je de fietsenchaos in je achtertuin of garage op in een handomdraai. De unieke, dubbele beugel kun je makkelijk bevestigen aan de muur of de vloer en de rekken zijn universeel. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor elke mogelijke bandbreedte. Zelf geen schroeven of ander gereedschap in huis? Het dubbele rek wordt geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal, dus dat is geen probleem.

Gebruikstips

Heb je veel fietsen die je naast elkaar kwijt wilt? Je kunt meerdere fietsenrekken naast elkaar monteren, zodat je zelfs meer dan twee fietsen goed en stevig op slot te kunnen zetten. Let er hierbij wel op dat je zo’n dertig centimeter tussen de fietsenrekken overhoudt, anders wordt het te krap om alle fietsen in de beugels te plaatsen. Nog een handige tip: je kunt je fiets met zowel het voor- als met het achterwiel in de rekken plaatsen.

Specificaties
Meer over Bicycle Gear - BG-2 - Fietsenrek - 2 fietsen (Productcode: 3051666791.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
2 fietsen
 Bevestiging
Muur, Vloer
 Max. bandbreedte
Universeel
 Eigenschappen
Inclusief bevestigingsmateriaal
 Merk
Bicycle Gear
 Inclusief bevestigingsmateriaal
 Afmetingen
6 x 40 x 31cm
 Gewicht
2.5 kg
 Materiaal
Staal
 Type
BG-2
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links