Dunlop - Fietsenrek - 2 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Dunlop 2Bikes

Het Fietsenrek Dunlop 2Bikes is een slim, ruimtebesparend fietsenrek. Je kunt de beugel niet alleen eenvoudig bevestigen aan de muur, maar ook op de vloer. Bijvoorbeeld van je schuur, tuin of garage. Het zilverkleurige materiaal van de beugel is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit staal is speciaal bedekt met een laagje zink om roesten te voorkomen. De afmetingen van het rek zijn 10 x 40 x 27 centimeter en het weegt 2,7 kilo. Je koopt dit product per stuk. Je kunt per beugel twee fietsen kwijt. Zet je fietsen makkelijk en netjes neer op slot in de voor- of achtertuin, of in de garage of schuur.

Universeel in gebruik

Je fietsen netjes en snel stevig neerzetten? Dat kan eenvoudig met het Fietsenrek Dunlop 2Bikes. Deze unieke, dubbele beugel wordt geleverd met bevestigingsschroeven, pluggen en bouten. Het is dus geen probleem als je zelf geen schroeven of bouten bij de hand hebt, want al het nodige bevestigingsmateriaal vind je in de verpakking. De rekken zijn niet beperkt tot een bepaalde fietsbandbreedte, maar zijn universeel in gebruik.

Handige en simpele oplossing

Wil je in jouw achter- of voortuin meerdere fietsen netjes naast elkaar op slot kunnen zetten? Dan is het handig om te weten dat je tussen elk rek het beste zo’n dertig centimeter kunt vrijlaten. Zo blijft er er voor elke fiets voldoende ruimte over. Goed om te weten: je kunt zowel het voor- als achterwiel in de rekken plaatsen. Zo kun je op een slimme manier meer fietsen naast elkaar kwijt. De handige, simpele en mooie opbergoplossing voor al je fietsen thuis.

Specificaties
Meer over Dunlop - Fietsenrek - 2 fietsen (Productcode: 47381590836.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
2 fietsen
 Bevestiging
Muur, Vloer
 Max. bandbreedte
Universeel
 Eigenschappen
Inclusief bevestigingsmateriaal
 Merk
Dunlop
 Inclusief bevestigingsmateriaal
 Afmetingen
10 x 40 x 27 cm
 Gewicht
2.7 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links