Perel - OBS3 - Fietsenrek - 3 fietsen

€ 32,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 477
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Fietsenrek Perel OBS3

Het Fietsenrek Perel OBS3 is een ruimtebesparende, driedubbele fietsbeugel voor thuis. Je kunt dit rek eenvoudig op de vloer van jouw tuin of jouw schuur bevestigen. De beugel is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor het materiaal geheel roestbestendig en bovendien erg sterk is. De rekken wegen samen niet meer dan 4,5 kilo. De afmetingen van de fietsbeugels zijn 87,5 x 40 x 24 centimeter. De beugels zijn te gebruiken voor maximaal drie fietsen, waarbij je jouw fiets eenvoudig in een van de rekken schuift.

Orde en overizcht

Staat jouw voor- of achtertuin vol met diverse fietsen? Schep orde in de chaos met het Fietsenrek Perel OBS32. De unieke, driedubbele fietsbeugels kun je makkelijk bevestigen aan de vloer en de beugels zijn geschikt voor banden met een maximale breedte van 55 millimeter. Daarnaast wordt dit driedubbele rek geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor het geen probleem is wanneer je zelf even geen schroefjes of boutjes bij de hand hebt.

Tips voor het gebruik

Hoewel je in het rek al drie fietsen kwijt kunt, is het eventueel mogelijk om meerdere rekken naast of achter elkaar te bevestigen. Je kunt meerdere fietsenrekken naast of achter elkaar monteren. Zo kun je zelfs meer dan drie fietsen netjes naast elkaar op slot zetten. Nog een handige tip: doordat de fietsbeugels bruikbaar zijn in twee richtingen, kun je je fietsen ook om en om aan de ene en aan de andere kant in de beugels plaatsen. Zo weet je zeker dat het past en dat je elke fiets netjes en eenvoudig kunt vastzetten. De eenvoudige, ruimtebesparende en makkelijke opbergoplossing voor je fiets.

Specificaties
Meer over Perel - OBS3 - Fietsenrek - 3 fietsen (Productcode: 5517572386.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
3 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
55 mm
 Merk
Perel
 Bruikbaar in twee richtingen
 Afmetingen
87,5 x 40 x 24 cm
 Roestbestendig
 Gewicht
4.5 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
OBS3
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links