Practo - F203 - Fietsenrek - 3 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Practo F203

Het Fietsenrek Practo F203 is een ruimtebesparend rek waar je maar liefst drie fietsen in kwijt kunt. Je kunt deze driedubbele beugel makkelijk op de vloer van jouw tuin of jouw schuur bevestigen. Het rek weegt in zijn geheel niet meer dan 4,8 kilo. De beugels zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dat betekent dat het materiaal niet alleen erg sterk is, maar dat het ook nog eens roestbestendig is. De afmetingen van deze zilverkleurige fietsbeugels zijn 81 x 50 x 31 centimeter. De rekken zijn geschikt voor het vastzetten van maximaal drie fietsen, waarbij je het voorwiel van jouw fiets er eenvoudig inschuift.

Extra handig rek

Een tuin waar fietsen kriskras door elkaar staan, een schuur waar je niets meer in kwijt kunt door de wirwar van verschillende fietsen… Herkenbaar? Het Fietsenrek Practo F203 biedt de perfecte, handzame oplossing! Het rek is bovendien extra handig: elke beugel heeft weer een andere hoogte. Zo kun je eenvoudig meerdere fietsen vastzetten, zelfs dicht op elkaar zonder dat het een chaos wordt. De beugels zijn geschikt voor banden met een maximale breedte van maximaal 50 millimeter.

Tips voor het gebruik

Hoewel je in deze rekken al drie fietsen kwijt kunt, is het ook mogelijk om een variant te kopen waar je zelfs vier of vijf fietsen in op slot kunt zetten. Nog een handige tip: doordat de fietsbeugels bruikbaar zijn in twee richtingen, kun je je fietsen ook om en om aan de ene en aan de andere kant in de beugels plaatsen. Zo past alles gegarandeerd en kun je de fietsen niet alleen netjes, maar ook zonder risico op beschadigingen plaatsen.

Specificaties
Meer over Practo - F203 - Fietsenrek - 3 fietsen (Productcode: 2967734380.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
3 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
50 mm
 Eigenschappen
Verschillende hoogtes
 Merk
Practo
 Met afwisselende hoogtes
 Bruikbaar in twee richtingen
 Afmetingen
81 x 50 x 31 cm
 Hoog model, Roestbestendig
 Gewicht
4.8 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
F203
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links