Practo - F204 - Fietsenrek - 4 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Practo F204

Het Fietsenrek Practo F204 is een zilverkleurig en zeer stevig rek waar je maar liefst vier fietsen netjes naast elkaar kwijt kunt. De fietsbeugel weegt in zijn geheel 5,8 kilo en is een extra hoog model. Je kunt het rek op de vloer van je schuur of de tuin plaatsen. Dat betekent: geen fietsen meer die slordig tegen een heg leunen, fietsen die kriskras in de tuin zijn verzameld of onhandig aan een lantaarnpaal bevestigd zijn waardoor de stoep wordt geblokkeerd. Deze rekken zorgen ervoor dat het altijd precies past en je tuin of schuur opgeruimd en overzichtelijk oogt.

Nooit meer ruimtegebrek

Het Fietsenrek Practo F204 is gemaakt van staal dat warm gegalvaniseerd is. Dit betekent dat het materiaal is voorzien van een dun laagje zink, nikkel of ander roestwerend materiaal. De afmetingen van deze zilverkleurige fietsbeugels zijn 113 x 50 x 31 centimeter, met een bandbreedte van maximaal 53 millimeter. Omdat de beugels van dit extra hoge model om en om ook nog verschillen van hoogte (een lage, hoge, lage en weer een hoge beugel) kunnen er eenvoudig vier fietsen dicht bij elkaar op slot worden gezet, zonder dat er ruimtegebrek ontstaat.

Gebruikstips

Handig om te weten: deze fietsenrekken zijn te verkrijgen in een uitvoering met vier of vijf beugels. Een goede tip voor het gebruik van dit rek: doordat de fietsbeugels bruikbaar zijn in twee richtingen, kun je je fietsen ook om en om aan de ene en aan de andere kant in de rekken plaatsen. Zo weet je zeker dat het past en dat je elke fiets netjes en zonder risico op beschadigingen kunt stallen.

Specificaties
Meer over Practo - F204 - Fietsenrek - 4 fietsen (Productcode: 2967720477.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
4 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
53 mm
 Eigenschappen
Verschillende hoogtes
 Merk
Practo
 Met afwisselende hoogtes
 Bruikbaar in twee richtingen
 Afmetingen
113 x 50 x 31 cm
 Hoog model, Roestbestendig
 Gewicht
5.8 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
F204
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links