Practo - F303 - Fietsenrek - 3 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Practo F303

Het Fietsenrek Practo F303 is een robuust en extra zwaar rek waar je maar liefst drie fietsen in kwijt kunt. Deze fietsbeugel weegt in zijn geheel 6,8 kilo, waar het systeem volledig zelfdragend is. Maar er zijn ook gaten aan weerszijden van het frame geboord, zodat je eventueel meerdere rekken aan elkaar kunt bevestigen. Handig wanneer je bijvoorbeeld dagelijks veel fietsende klanten of bezoekers moet ontvangen. De beugels zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat betekent dat het materiaal geheel roestbestendig is. De afmetingen van deze zilverkleurige fietsbeugels zijn 120 x 56 x 51 centimeter.

Extra handig rek

Wil jij ervoor zorgen dat fietsende klanten of bezoekers hun fiets veilig, stevig en netjes kunnen parkeren? Dan biedt het Fietsenrek Practo F303 de perfecte oplossing. De rekken zijn geschikt voor banden met een breedte van maximaal 45 millimeter. Omdat de beugels om en om verschillen van hoogte (een lage, hoge en weer een lage beugel) kunnen er eenvoudig drie fietsen dicht bij elkaar op slot worden gezet, zonder dat er ruimtegebrek ontstaat. Deze rekken zorgen ervoor dat het altijd precies past en je stalling opgeruimd en overzichtelijk oogt.

Gebruikstips

Hoewel je in deze mooie, stevige fietsbeugels al drie fietsen vast kunt zetten, zijn er ook varianten waarin je zelfs vier of vijf fietsen kunt plaatsen. Let op: dit rek wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal zoals bouten of moeren, maar kan dankzij het gewicht en het roestvrije materiaal ook gebruikt worden zonder deze te moeten bevestigen aan de vloer. De ideale, handige en stevige fietsopbergoplossing.

Specificaties
Meer over Practo - F303 - Fietsenrek - 3 fietsen (Productcode: 2967678768.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
3 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
45 mm
 Eigenschappen
Verschillende hoogtes
 Merk
Practo
 Met afwisselende hoogtes
 Afmetingen
120 x 56 x 51 cm
 Extra zwaar, Roestbestendig
 Gewicht
6.8 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
F303
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links