Practo - F304 - Fietsenrek - 4 fietsen

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fietsenrek Practo F304

Het Fietsenrek Practo F304 is een robuust en extra zwaar model waarin je maar liefst vier fietsen netjes naast elkaar kwijt kunt. De fietsbeugel weegt in zijn geheel 17,6 kilo en is daarmee zelfdragend. Je kunt het rek eenvoudig op elke gewenste vloer plaatsen. Ideaal wanneer je met regelmaat te maken hebt met veel fietsende bezoekers of klanten! Deze rekken bieden niet alleen een ruimtebesparende oplossing, maar zorgen er ook voor dat de stalling professioneel en netjes oogt. Zo voelen klanten zich altijd extra welkom!

Verschillende hoogtes

Het Fietsenrek Practo F304 is gemaakt van staal dat warm gegalvaniseerd is. Hierbij is er een dun laagje roestwerend materiaal over de rekken aangebracht, bijvoorbeeld zink of nikkel. De afmetingen van deze zilverkleurige fietsbeugels zijn 160 x 56 x 51 centimeter, met een bandbreedte van maximaal 45 millimeter. Omdat de beugels van dit extra zware model om en om ook nog verschillen van hoogte (een lage, hoge, lage en weer een hoge beugel) kunnen er eenvoudig vier fietsen dicht bij elkaar op slot worden gezet, zonder dat er ruimtegebrek ontstaat.

Diverse uitvoeringen

Handig om te weten: deze fietsenrekken zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Er is een keuze uit rekken met drie, vier of vijf beugels. Krijg je extra veel fietsende bezoekers of klanten per dag over de vloer? Er zijn speciale gaten aan weerszijden van het frame geboord, zodat je eenvoudig meerdere fietsenrekken aan elkaar kunt bevestigen. Let op: bevestigingsmateriaal, zoals bouten en moeren, is niet inbegrepen.

Specificaties
Meer over Practo - F304 - Fietsenrek - 4 fietsen (Productcode: 2967219969.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
4 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
45 mm
 Eigenschappen
Verschillende hoogtes
 Merk
Practo
 Met afwisselende hoogtes
 Koppelbaar tot groter rek
 Afmetingen
160 x 56 x 51 cm
 Extra zwaar, Roestbestendig
 Gewicht
17.6 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
F304
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links