Practo - F205 - Fietsenrek - Capaciteit - 5 fietsen

€ 69,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 14
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Fietsenrek Practo F205

Het Fietsenrek Practo F205 is een stevig, zilverkleurig model, waarin je maar liefst vijf fietsen makkelijk naast elkaar kwijt kunt! Deze fietsbeugel weegt in zijn geheel 6,8 kilo, waardoor je het niet alleen met gemak kunt verplaatsen, maar waardoor het systeem ook zelfdragend is. Je kunt dit rek eenvoudig op elke gewenste vloer bevestigen. Voor wie vaak te maken heeft met fietsende bezoekers of klanten, zijn deze rekken niet alleen een zeer handige en vooral professioneel ogende oplossing. Een eenvoudige manier om fietsen netjes weg te zetten, zodat iedere klant zich welkom voelt!

Nooit meer ruimtegebrek

Het Fietsenrek Practo F205 is gemaakt van staal dat gegalvaniseerd is. Het materiaal is dus voorzien van een subtiel laagje zink, nikkel of ander roestwerend materiaal, wat deze slanke beugels corrosiebestendig maakt. De afmetingen van deze zilverkleurige fietsbeugels zijn 145 x 50 x 31 centimeter en is geschikt voor fietsen met een bandbreedte van maximaal 53 millimeter. Dat betekent: hoe breder de fietsband is, hoe steviger deze in het rek zal staan! Ook is er gezorgd voor voldoende ruimte tussen de beugels, waardoor er altijd probleemloos vijf fietsen in het rek kunnen worden gezet. Nooit meer ruimtegebrek!

Diverse hoogtes

Handig om te weten: er zit niet alleen voldoende ruimte tussen de fietsbeugels, ook verschillen de beugels van hoogte. Door deze ongelijke hoogtes zullen fietssturen of handremsnoeren niet snel in elkaar verstrikt raken en kun je altijd gegarandeerd vijf fietsen kwijt. Regelmatig veel fietsende bezoekers over de vloer? Je kunt makkelijk meerdere rekken naast of tegen elkaar kwijt, voor een nette, efficiënte oplossing voor het opbergen van een grote hoeveelheid fietsen.

Specificaties
Meer over Practo - F205 - Fietsenrek - Capaciteit - 5 fietsen (Productcode: 2967706574.13903)
 Stalling
Fietsenrek
 Capaciteit
5 fietsen
 Bevestiging
Vloer
 Max. bandbreedte
53 mm
 Eigenschappen
Verschillende hoogtes
 Merk
Practo
 Met afwisselende hoogtes
 Bruikbaar in twee richtingen
 Afmetingen
145 x 50 x 31 cm
 Hoog model, Roestbestendig
 Gewicht
6.8 kg
 Materiaal
Gegalvaniseerd staal
 Type
F205
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links