Fietsbeugels

Nederland staat wereldwijd bekend als een echt fietsland. Gemiddeld telt ons kleine land maar liefst 22,5 miljoen rijwielen. Dit komt neer op 1.3 per Nederlander. Best logisch dat het bijvoorbeeld in een grote stad soms zo druk kan worden met alleen al tweewielers! Wie weet maak je graag tochten langs het prachtige, vlakke Nederlandse landschap of zelfs de Limburgse heuvels. Na afloop is het fijn wanneer je je vervoermiddel gemakkelijk kunt stallen in de schuur of garage. Een fietsbeugel is daarvoor zeer geschikt. Je kunt er namelijk behoorlijk veel ruimte mee besparen. Bovendien ziet je schuurtje er door het gebruik ervan veel netter uit.

€ 9,95

Fietsbeugel - Bicycle Gear

 

  Capaciteit: 1 fiets
  Bevestiging: Muur, Vloer
  Max. bandbreedte: Universeel
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  28 x 9 x 32 cm

€ 29,95

Fietsbeugel - Mottez - ZMB049Q

 

  Capaciteit: 1 fiets
  Bevestiging: Muur
  Max. bandbreedte: 55 mm
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  32.8 x 8.5 x 28.5 cm

Fietsbeugel bevestigen

Je kunt de tweewieler zowel aan de muur bevestigen als aan het plafond. Laat je keuze voor een plafond- of muursysteem afhangen van de flexibiliteit van dit opbergmiddel. Hou altijd goed rekening met de grootte ervan. Het moet natuurlijk wel passen op de plek waar je het wilt ophangen! Bekijk zodoende altijd hoeveel ruimte je schuur of garage heeft. Het beste kun je de locatie ook opmeten. Let daarnaast op het soort rijwiel dat je wilt ophangen. Een mountainbike heeft vaak een breder stuur. De maximale stuurbreedte bepaalt hoe je hem in dit opbergmiddel op kunt hangen. In onze webshop vind je diverse modellen. Wij leveren deze producten inclusief bevestigingsmateriaal. Je hoeft dus niet op zoek naar extra gereedschap om dit opbergmiddel aan de muur op te hangen en kunt meteen beginnen te monteren.

Bespaar ruimte

Sommige periodes van het jaar lenen zich uitstekend voor mooie tochten. Zo gaan in de zomer duizenden Nederlanders op verkenningstocht. Eenmaal in de schuur staan deze vervoermiddelen soms flink in de weg. Een schuur of garage kan door alle spullen die erin worden gestald behoorlijk rommelig worden. Het is vervelend wanneer je door de chaos niet gemakkelijk erbij kunt. Een beugel kopen is de ideale oplossing. Dit is een hoefijzervormig frame. Het heeft twee vooruitstekende pinnen die met rubber zijn omhuld. Aan deze twee halve meter lange onderdelen kun je vrij eenvoudig je tweewieler bevestigen. Met het aanschaffen ervan bespaar je veel ergernis, want je creëert er ruimte en overzicht mee. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een kleine schuur of garage met veel rijwielen hebt. Na het bevestigen van opbergmiddel aan de muur geniet je van een zee aan ruimte en kun je je favoriete vervoermiddel pakken wanneer je maar wilt. Bovendien geeft dit handige opbergmiddel een opgeruimde indruk.

Voordelen van een fietsbeugel

Deze wordt doorgaans gemaakt van staal of aluminium. Het voordeel van deze materialen is dat ze vrij sterk zijn en lang meegaan. Naast dit opbergmiddel zijn er nog enkele alternatieven om je rijwiel mee op te hangen. Zo zijn ook ophanghaken en een fietslift erg praktisch. Deze zijn zeer geschikt voor vrijwel elk soort. Het maakt niet uit of je een gewone of een professionele tweewieler hebt als hobby wielrenner. Daarnaast zijn er diverse varianten opklapbare beugels. Dankzij het eenvoudige en opklapbare systeem bespaar je nog meer ruimte in je schuur of garage. Ruimtebesparing is niet het enige voordeel. Zo kun je helemaal zelf bepalen waar je het op de muur wilt monteren. Je kiest zelf je perfecte opbergplaats. Zorg ervoor dat je hem tijdens het monteren niet te hoog plaatst. Het is uiteraard de bedoeling dat je er altijd bij kunt!

Verschillende beugels

Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo gebruiken veel Nederlanders een haak om hun stalen ros kwijt te kunnen. Let bij het kopen van een haak of beugel altijd op je persoonlijke situatie. Zo is een enkele uitvoering meer geschikt voor een kleine schuur dan een dubbele uitvoering. Bij een grotere plek zou je eventueel wel een dubbele uitvoering aan kunnen schaffen, zodat je nog meer rijwielen kwijt kunt. Vergeet ook niet om te letten op het maximale draagvermogen ervan, om mogelijke ongelukken en beschadigingen te voorkomen. Veel beugels hebben een rubberen coating. Dit zorgt ervoor dat het frame van het rijwiel niet beschadigt. Zodoende kun je hem dan prima gebruiken voor zowel gewone als race modellen.

Onderhouden in de wintermaanden

In de wintermaanden wordt er in Nederland veel minder gereden. Race modellen staan daardoor soms maanden in dit opbergmiddel. Om te voorkomen dat de verchroomde onderdelen gaan roesten wordt aangeraden om je rijwiel in zuurvrij vet te zetten. Daardoor blijft hij altijd in topconditie. Naast dit handige opbergmiddel zijn er nog enkele andere alternatieven om hem op te bergen. Zo zou je eventueel ook ophanghaken of een fietslift kunnen gebruiken. Dit laatste product is erg geschikt voor je racefiets. Voortaan staat je stalen ros staat altijd veilig en op een mooie plek!

Vragen en advies

Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een type fietsbeugel? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,8
Uitstekend "Fijn bedrijf, reageren snel op vragen. Goede en keurige levering op een door jou gewenste dag. Echt super!" 10
Perfect "Van bestelling tot bezorging prima geregeld." 9,4
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links